Erottaja2 täyttyy vuokralaisista – Taloon kaksi sijoitus- ja rahoitusalan osaajaa sekä kotimainen kiinteistökehittäjä

Erottaja2 saa jälleen lisää sijoitus- ja rahoitusalan osaajia Takoa Investin ja Intertrust Groupin muuttaessa tiloihin. Uudeksi asukkaaksi saadaan myös kotimainen kiinteistökehittäjä Berg & Ridge Group. Muita talon käyttäjiä ovat mm. Oras Invest, Trevian Asset Management, Norvestor, Cor Group ja Chief Executive Search Helsinki

Suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö Takoa Invest muutti kiinteistön Erottajankadun puoleisen uusrenessanssiosan viidennen kerroksen tiloihin. Yhtiön toiminta keskittyy kasvupotentiaalia omaavien yritysten omistamiseen ja kehittämiseen, ja sen pääkonttori sijaitsee nyt Erottajalla. 

’’Toimitilatarpeemme kasvaessa Erottaja2 pystyi vastaamaan odotuksiimme hienoilla ja arvokkailla toimistotiloilla. Erityishuomiomme kiinnittyi loistavaan sijaintiin, tilojen tyylikkyyteen sekä ylimmän kerroksen saatavuuteen’’, kertoo Takoa Investin sijoitusjohtaja Laura Vartiainen

Lisäksi taloon on muuttanut kansainvälinen organisaatio Intertrust Group, joka on osa CSC-konsernia. Intertrust Group on erikoistunut yrityksille tuotettaviin hallinnollisiin palveluihin. Yhtiöllä on toimintaa 30 maassa ja globaalisti yhteensä yli 4000 työntekijää. Intertrust Group tarjoaa asiakkailleen mm. taloushallinnon, kirjanpidon, raportoinnin ja palkanlaskennan palveluita sekä yhtiöoikeuteen keskittyviä juridisia palveluita. Lisäksi Suomessa he toimivat joukkolainanhaltijoiden edustajana sekä vakuusagenttina lukuisissa rahoitusjärjestelyissä. Yhtiö on sijoittunut Erottaja2:ssa Uudenmaankadun puoleisen jugendosan kolmanteen kerrokseen. 

”Intertrust Finland on kasvanut nopeasti viime vuosien aikana. Toimistomme sijaitsi aikaisemmin Bulevardi 1 -kiinteistössä, ja tilamme olivat käyneet meille pieniksi jo jokin aika sitten. Meille oli ensiarvoisen tärkeää löytää paitsi sijainniltaan ja pohjaratkaisultaan, mutta myös luonteeltaan meille sopivat tilat keskeiseltä paikalta Helsingin keskustasta. Olemme olleet tyytyväisiä Erottaja2:n tiloihin, jotka vastaavat tarpeitamme hyvin”, toteaa Intertrust Groupin Suomen toimitusjohtaja Alli Seppänen.

Viimeisimpänä taloon muuttava Berg & Ridge Group on suomalainen vuonna 2019 perustettu kiinteistökehittäjä. Yhtiö suunnittelee, rakennuttaa sekä hallinnoi korkeatasoisia hotelleja ja lomakeskuksia kansainvälisesti. Heidän uudet tilansa tulevat sijaitsemaan Uudenmaankadun ja Yrjönkadun kulmassa, jugendosan viidennessä kerroksessa.

”Laajan yhteistyökumppani- ja työntekijäverkostomme ansiosta Berg & Ridge Group on nopeasti noussut yhdeksi nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa. Tähän asti olemme käyttäneet co-working tiloja toimintamme tukikohtana, mutta nyt on aika avata ovet omalle toimistolle Erottaja2:ssa. Olemme tästä erittäin innoissamme,” kertoo Berg & Ridge Groupin markkinointivastaava Cecilia Forsström.

Lisätietoja antaa: 

Helena Kangas 

helena.kangas@trevian.fi

+358 40 071 7698

Helena Kangas

Hurmaavia tiloja vailla?

Soita tai lähetä viesti, niin sovitaan tapaaminen Erottajalle!