Tilat

text-subtitle-tilat.png
 
 
image-tilat-1.jpg

Suurimmassa osassa tiloja huoneet ovat yli neljä metriä korkeat. Sisäkatot on koristeltu vaikuttavin maalauksin, stucco-koristein ja holvikaarin.

Tiloissa on paljon graniitti- ja puupilareita, valurautaisia yksityiskohtia ja lunetti-ikkunoita.

 
 

Moderneja toimistotiloja vanhaa vaalien.

image-tilat-2.jpg
 
 
image-tilat-3.jpg

Tyypillisiä rakennukselle ovat suipot jugendikkunat ja kattoa kohti suipoksi muotoillut huonetilat. Portaassa on taukorautainen, geometrisesti tyyliteltyjä lehtiaiheita muistuttava kaide. Useissa huoneissa on tyylipuhtaita jugendtakkoja.

 

Kerroksiin 2-6 toteutetaan korkealuokkaisia toimistoja, joiden tilaratkaisuissa panostetaan erityisesti käyttäjälähtöisyyteen. Erottaja2 sopiikin erinomaisesti pääkonttorikäyttöön mutta myös pienemmille yrityksille.

 
 

Rakennus täynnä ylellisiä yksityiskohtia.

arvotoimistotila_toimitila_toimisto_yritys_toimitilat_helsinki.jpg
 
 
toimitilat_erottaja_helsinki_arvotalo.jpg

Digitalisaatio, muuttuva työ ja uudet työn tekemisen tavat ovat luoneet tarpeen erilaisille tiloille saman toimiston sisällä. Siksi kiinteistöön on suunnitteilla myös monitilatoimistoja.

 

Näin uusrenessanssi- ja jugendrakennus pystyy erinomaisesti vastaamaan nykypäivän tilankäyttäjien vaatimuksiin tilatehokkuutensa, toiminnallisuutensa ja palveluidensa osalta.

 
 

Kun remontti on valmis, Erottaja2:ssa yhdistyvät upealla tavalla kiehtova historia sekä moderni työelämä. Kiinteistöstä tulee nykyaikaisten yritysten vaikuttava käyntikortti.

toimitilat_erottaja_helsinki_arvotalo_yritystilat.jpg
 

Kiinnostuitko?

 

Toimitilojen varaus on jo käynnistynyt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää osoitteesta elisa.loitto@trevian.fi.