BREEAM-ympäristösertifikaatti takaa energiatehokkuuden Erottaja2:ssa

Erottaja2 on saavuttanut kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifikaatin, joka on Euroopan johtava rakentamisen ympäristöluokitusjärjestelmä. Sertifikaatin myöntämisessä arvioidaan kiinteistön ympäristösuorituskykyä, kuten energiatehokkuutta, veden kulutusta, materiaalivalintoja, jätehuoltoa ja ympäristöjohtamista. BREEAM ohjaa niin rakennuksen suunnittelua, rakentamista kuin käyttöäkin.

– Ympäristösertifikaatti on Erottaja2:n vuokralaisille takaus siitä, että tiloissa on hyvä energiatehokkuus ja että materiaalivalinnat tähän historiallisesti arvokkaaseen rakennukseen on tehty ekologisia arvoja kunnioittaen, sanoo tilojen vuokrauksesta vastaavan Trevianin liiketoimintajohtaja Elisa Loitto.

Erottaja2:n koko talotekniikka uusittiin laajassa peruskorjauksessa, joka valmistui kesällä 2021. Uusiksi laitettiin muun muassa ilmanvaihto, valaistus, sähköt sekä tietoliikenneyhteydet. Kun BREEAM-sertifikaattia haetaan toimistorakennukselle, arviointiprosessissa kiinnitetään huomiota erityisesti sisäilman laatuun. Erottaja2 saavutti sertifikaatin Very Good in Use.

– Täällä voi työskennellä ekologisesti hyvällä omatunnolla, mikä on monille tämän päivän yrityksille hyvin tärkeää, Loitto sanoo.

Helena Kangas

Hurmaavia tiloja vailla?

Soita tai lähetä viesti, niin sovitaan tapaaminen Erottajalle!