”Korkeissa huoneissa on tilaa hengittää, ideoida ja keskustella”

Ylimmän johdon suorahakua ja coachingia tekevä Chief Executive Search muutti uusiin työtiloihin Erottaja2:een elokuussa 2021. Yrityksen missiona on tehdä Suomesta kestävän johtamisen ja erinomaisten johtajien maa. Erottaja2 valikoitui yrityksen tukikohdaksi keskeisen sijainnin, arvokkaan tunnelman ja modernien tilojen vuoksi.

– Lopulliseen valintaamme vaikuttivat muun muassa Erottaja2:n liiketoimintaamme sopiva pohjaratkaisu, täysin uusitut tilat sekä sisäänkäynti rauhalliselta Yrjönkadulta, kertoo Chief Executive Searchin perustaja ja osakas Hannu-Matias Nurmi.

Yritykselle oli tärkeää löytää tilat, joissa luottamuksellisten keskusteluiden ja suurten päätösten äärellä olevat asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi ja inspiroituneeksi. Myös oman tiimin viihtyminen vaikutti merkittävästi tilojen valintaan.

­– Omalle tiimillemme Erottaja2:n tilat tarjoavat viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden ajatuksenvaihtoon ja yhteistyöhön erinomaisella sijainnilla. Korkeissa huoneissa on tilaa hengittää, ideoida ja keskustella, ja käynnit tyylikkäällä toimistolla ovat mukavaa vaihtelua erittäin tutuiksi tulleisiin etäpäiviin, Nurmi sanoo.

Helena Kangas

Hurmaavia tiloja vailla?

Soita tai lähetä viesti, niin sovitaan tapaaminen Erottajalle!