Erottaja2 saa kaksi talousalan yritystä – ”Kaikki toimistomme ovat hyvin keskeisellä sijainnilla”

Erottaja2 täyttyy nopeaan tahtiin toimistovuokralaisista. Viimeisimpänä taloon toivotetaan tervetulleiksi kaksi talousalan yritystä.

Pohjoismaiden kokeneimpiin pääomasijoitusyhtiöihin lukeutuva Norvestor muuttaa toimitilansa kiinteistön Erottajankadun puoleisen uusrenessanssiosan neljänteen kerrokseen.

Norvestor on pieniin ja keskisuuriin yrityksiin keskittyvä pääomasijoitusyhtiö. Helsingin lisäksi sillä on toimipisteet Oslossa, Tukholmassa, Luxemburgissa ja Kööpenhaminassa.

– Meillä on kaikissa kaupungeissamme toimisto hyvin keskeisellä sijainnilla, ja sellaista tilaa etsimme myös Helsingissä. Haluamme että myös omistamamme yritykset voivat käyttää tilojamme. Työskentelemme pohjoismaisina tiimeinä, joten meillä vierailee usein kollegoita muista toimistoistamme, sanoo Norvestorin suomalainen partneri Marika af Enehjelm.

Lisäksi taloon muuttaa suomalainen, teolliseen omistamiseen keskittyvä perheyritys Oras Invest. Oras Invest omistaa muun muassa Oras Groupin ja se on myös Uponorin ja Kemiran suurin omistaja.

Helena Kangas

Hurmaavia tiloja vailla?

Soita tai lähetä viesti, niin sovitaan tapaaminen Erottajalle!