Erottaja2:ta kehittänyt Trevian ja terveysjätti Cor Group muuttavat taloon

Erottaja2 saa jälleen uusia käyttäjiä, kun kiinteistövarainhoitaja Trevian Asset Management ja terveysalan konserni Cor Group vuokraavat talon uusrenessanssipuolelta yhteensä kokonaisen kerroksen. Syksyllä taloon muuttava Trevian on hallinnoinut ja kehittänyt kiinteistöä vuodesta 2018. Toiveet muutosta taloon nousivat suoraan Trevianin henkilöstöstä.

– Olemme luoneet toimistotalon, jossa yhdistyvät kauneus, moderni teknologia sekä huippusijainti Helsingin ja sen palvelujen ytimessä. Olemme tyytyväisiä, että olemme löytäneet itsellemme toimitilat, jotka tukevat täydellisesti meidän tapaamme tehdä työtä, sanoo liiketoimintajohtaja Elisa Loitto Trevianilta.

Cor Group tuo taloon hyvinvointiosaamista

Samaan kerrokseen muuttaa myös kotimainen terveysalan konserni Cor Group. Konserniin kuuluvat muun muassa terveydenhuollon yritys Coronaria, optikkoketju Silmäasema, kuntosaliketju Liikku sekä lukuisia hyvinvointiin ja terveyteen keskittyneitä yrityksiä. Cor Group on suomen neljänneksi suurin sote-palveluiden tuottaja ja se työllistää yli 3 500 henkilöä.

– Erottaja2 sopii erinomaisesti Cor Groupin toimistotiloiksi, sillä siellä on hyvä vastaanottaa vieraita, koska tarjolla on eri kokoisia neuvotteluhuoneita. Uusittu keittiö sekä taukotila tukevat myös omien työntekijöidemme hyvinvointia, sanoo Cor Groupin toimitusjohtaja Teppo Lindén.

Helena Kangas

Hurmaavia tiloja vailla?

Soita tai lähetä viesti, niin sovitaan tapaaminen Erottajalle!