Huoleton kesäterassi, intiimi cocktailklubi ja georgialaisia makuja – Erottaja2 täyttyy ravintoloista

Erottaja2:n sisäpihalle ja kivijalkaan on avautunut rennon kesäterassin ja intiimin cocktailklubin yhdistävä Babylon Club & Garden. Juomien ohella katuruokaa tarjoavan terassin odotetaan täyttyvän sekä afterwork-seurueista että rentoa illanviettoa hakevista asiakkaista. Terassilta on käynti kiinteistön kivijalassa sijaitsevalle tunnelmalliselle cocktailklubille.

– Tiedossa on rentoa juhlimista sekä kaupungin parhaat drinkit. Kyseessä on ensimmäinen terassiravintola, jolla on oma, laadukas klubi. Yleensä terassi on ravintolan jatke, mutta meillä klubi on hyvän terassin jatke, jolloin aftereilta voi jatkaa hauskanpitoa klubin puolella. Uskomme, että tästä tulee kaupungin kuumin bileterassi, sanoo Babylon Club & Gardenin ravintolapäällikkö Pekka Kaislama.

Ravintolan taustalla on Katang MGMT Oy, jossa on mukana ryhmä kokeneita ravintola-alan ammattilaisia. Babylon Club & Gardenin nokkamiehet ovat pyörittäneet esimerkiksi paitsi Senaatintorin jättiterassia, myös ravintola Teatterin vip-puolta.

Erottaja2:een on avautumassa myös georgialaisista mauistaan tunnettu ravintola Rioni. Erottaja2:ssa Rioni jatkaa ylpeydellä samaa autenttista ja rehellistä georgialaista perinnettä, jolla aiemmat ravintolat ovat hurmanneet asiakkaitaan.

Helena Kangas

Hurmaavia tiloja vailla?

Soita tai lähetä viesti, niin sovitaan tapaaminen Erottajalle!