Skanno valtasi Erottaja2:n näyttävällä showroomillaan

Kansainvälistä designia tarjoava kotimainen Skanno on viihtynyt Erottaja2:ssa siitä asti, kun talon ovet avautuivat yrityksille kesällä 2021. Skannon valikoimasta löytyy maailman parhaimmistoon lukeutuvien huonekaluvalmistajien ja -suunnittelijoiden tuotteita, joita varten tarvitaan näyttävää showroom-tilaa.

Skanno halusi tilat uniikista ja inspiroivasta ympäristöstä, joka mahdollistaa työskentelyn yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Sopiva tila löytyi Erottaja2:n toisesta kerroksesta. Skannon asiakkaat ovat ottaneet showroomin vastaan vaikuttuneina.

– Halusimme luoda keskustan sykkeeseen paikan unelmoinnille, jonka keskiössä ovat laadukkaat designhuonekalut historiallisen arkkitehtuurin ympäröiminä, sanoo Skannon toimitusjohtaja Pirkko Tahkola.

Erottaja2:ssa on erilaisia ja eri kokoisia tiloja, jotka mahdollistavat sekä tiiviin ryhmätyöskentelyn että keskittymistä vaativan työn rauhallisessa ympäristössä. Tilat taipuvat moneen käyttöön ja niiden toimintoja voi helposti muokata kalustuksella. Talossa on myös tiloja, jotka ovat aiemmin toimineet koteina, ja kodinomaisuus olikin Skannolle merkittävä tekijä.

– Olemme toistuvasti olleet vaikuttuneita tavasta, jolla muun muassa Milan Design Weekillä moderni design sulautuu osaksi vanhoja palatseja ja haluammekin nyt tuoda palan tätä kokemusta myös Helsingin kaupunkikuvaan. Erottaja2 mahdollistaa meille uudenlaisen, kodinomaisen showroom-konseptin luomisen, jossa laadukkaat tuotteet pääsevät oikeuksiinsa, Tahkola sanoo.

Helena Kangas

Hurmaavia tiloja vailla?

Soita tai lähetä viesti, niin sovitaan tapaaminen Erottajalle!